Kuhinjski frontovi

(frontovi za nameštaj)

Drveni prozori    Žaluzine - grilje    Sobna vrata    Bambus paneli    Kontakt     Nazad na početnu


    Prvi utisak je vrlo bitan elemenat u proceni nameštaja. Ono što najviše karakteriše svaki nameštaj je lice.  Lice nameštaja čine vratna krila, fioke, police …  sve to nazivamo front. Svaki nameštaj, tako i kuhinjski pored funkcije mora i lepo da izgleda.  Front daje kuhinji svoj karakter ima veliku ulogu u celokupnoj slici prosotrije - ambijenta. Za ocenu kuhinjskog nameštaja, frontovi utiču u velikoj meri, zato je jako važno da se isti pažljivo odaberu. Možemo da biramo iz velikog asortimana ponude; prvenstveno zavisno od materijala: puno drvo, MDF ploče, furnirane stolarske ploče, univer, staklo… od finalne obrade zavisi konačan izgled frontova, oni mogu biti: farbani sa poliuretanskom bojom, bajcovani i lakirani, voskirani, premazani sa uljima, presvučene sa folijama, kantovane sa alu trakama…  Tradicionalni nameštaj zahteva frontove od prirodnog materijala. Bajcovane i lakirane površine ističu prirodnu lepotu drveta. Raznolikost frontova čini materijal kao hrast, bukva, kasen, trešnja, čamovina … finalno oblikovanje i obradu ograničava samo naša fantazija. Forme mogu se  varirati od tradicionalnog, rustičnog sve do modernog izgleda. Od mnoštva vrsta drveta svako može da odabere onu koja mu se najviše sviđa i koju najlakše može uklopiti u postojeći ili budući enterijer. Izgled nekog nameštaja puno zavisi od trenutačnih trendova – mode -  koje diktiraju  modni kreatori nameštaja velikih proizvodjača. Napr. tendencija današnjih frontova od medijapana je težnja da budu slični frontovima od punog drveta sa furniranjem ili sa presvučene sa folijama.
    Sve u svemu puno drvo nema pramca kako u izgledu tako i u dogotrajnosti frontova.

    Pored naše standardne ponude izrađujemo i unikatne frontove po želji investitora. Posetite nas i uverite se u kvalitet naših frontova i birajte u velikoj ponudi!


- Katalog frontova (pdf)
- Cenovnik frontova (doc)

  

Front za kuhinju: tip 1

Front za kuhinju: tip 2

Front za kuhinju: tip 3

Front za kuhinju: tip 4


Front za kuhinju: tip 5
Frontovi sa drvenom resetkom

Svaki model frontova nudimo i sa ispunom od drvene rešetke, ratana i španske trske!
Bambus Rollenmaterial gibt es in zwei Ausführungen, einmal mit Textilrücken für Wandverkleidungen, Türfüllmaterial für Gleittüren und Einbauschränke, Trennwände, Schattenspender etc. Zum anderen gibt es mit Fäden verstärktes Bambus Rollenmaterial für Rollos (Sonderanfertigungen).
Razni proizvodi od bambusa, kao što su bambus tapete, bambus štap ili bambus roletna i proizvodi od trske: ratan trska i španska trska.
Decor bambus in armonie cu parchetul de bambus.
Lambriul din bambus poate fi folosit cu succes in amenajarea interioara.
Rotolo di bambù tessuto con filo usato sopratutto come tendine bamboo è tapparelle bambù.
Tessuto di giunco con fori, disegno Vienna per mascheramento dei termosifoni.
Decorative bamboo rolls for bamboo wallpaper, bamboo wallcovering, bamboo wallboard and door panel